FACEOFF

Træner Uddannelse

Faceoff Træner uddannelse

Vores uddannelse er for den dedikerede foreningsinstruktør, som ønsker at udfordre sig selv, tænke springgymnastik på nye måder, samt være en del af et sparrings fællesskab.  På uddannelsen vil du gennem teori, praksis og refleksion, få mulighed for at fordybe dig og udvikle dine færdigheder som gymnastikinstruktør, leder og tilegne dig redskaber til at igangsætte bevægelsesfremmende projekter i din egen forening. Undervejs i uddannelsen vil vi lægge stor vægt på hvordan du leder og former et stærkt fællesskab på dit eget gymnastikhold. Desuden vil vi sørge for at du undervejs på uddannelsen, får mulighed for at spare og lære fra de øvrige deltagere. Som deltager på uddannelsen forventer vi, at du er i fysisk god form (hvis du er i tvivl om dette, så er du velkommen til at kontakte os). Vi forventer at du er indstillet på at udfordre sig selv og klar til at blive kastet ud på dybt vand. 

Det tager du med dig

  • Evnen til at facilitere og lede en træning som er både legende og kompetencegivende. 
  • Evenen til at faciliterer et træningsmiljø hvor gymnaster føler sig involveret og engageret i træningen.
  • Evenen til at afvikle FACEOFF discipliner og tilpasse disse til gymnasternes niveau.
  • En øgede forståelse for hvilke trends og tendenser som påvirker gymnasterne og foreningslivet. 
  • Evnen til at reflektere og over egen praksis og eksperimenterer med sin træning. 

Praktisk information

Uddannelsen foregår i SG-Huset på Ryttervej 70, 5700, Svendborg. Vi åbner dørene fredag d. 13 august kl. 18.00, hvorefter uddannelsen vil begynde. Uddannelsen afsluttes søgang d. 15 august kl. 15.00. 

Du skal i forbindelse med overnatning medbringe eget liggerunderlag og dyne/sovepose. 

Moduler

Modulerne som du vil møde på vores uddannelse er nøje udvalgt og udviklet med det formål at imødekomme den verden gymnastik og foreningslivet i øjeblikket befinder sig i. Vi skal blandt andet være nysgerrige det personlige lederskab i træningssalen. Hvordan bliver du en dygtig leder og underviser? Vi skal arbejde med kreativitet og medindflydelse. Hvordan involvere du dine gymnaster i undervisningen? Og hvordan kan de have indflydelse på gymnasternes motivation. Vi skal også diskutere og undersøge hvordan foreninger internt spiller hinanden bedre når det gælder sæsonplanlægning, rekruttering og fastholdelse. 

På alle vores moduler har vi et stort fokus på praksis. Om det gælder at lede en træning for dine med kursister eller om du selv skal have hovedet ned af. Til de fleste moduler vil der ligeledes være tilknyttet teori og individuel- og grupperefleksion. Vores ambition er at introducere moduler som har relevans for den hverdag vi på nuværende tidspunkt befinder os i. 

Trænings Struktur

Trænings Kultur

Lege Kultur 

FACEOFF Discipliner

Personligt lederskab

Couch Talk

Trends og Tendenser

Design Træning

Undervisere På Uddannelsen

Jesper er uddannet Kaospilot og er direktør og grundlægger af FACEOFF.  Jesper er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og Ollerups Elitehold. Sidenhen som træner for Ollerups Elitehold og SG Elite Teamgym herre.

Nikolaj er uddannet i Idræt og sundhed. Tildaglig underviser han på Ollerup gymnastik højskole. Nikolaj var instruktør for DGI verdensholdet 11.

Nikolaj Underviser i trænings kultur og den legende tilgang. 

Malthe har sammen med Jesper startet FACEOFF konkurrencen. Lige nu arbejder Malthe som højskolelærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor han underviser i gymnastik og projektledelse. Malthe er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og sidenhen instruktør. 

Malthe Underviser i Trænings kultur, den legende tilgang og Faceoff

Emil er uddannet Kaospilot og arbejder til dagligt i FACEOFF som projektleder, hvor han står for samarbejder med efterskoler og foreninger.. Emil er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og Ollerups Elitehold.

Emil er kursus ansvarlig vil være aktiv ved alle moduler

 

Janus er til daglig gymnastiklærer på Bernstorffsminde Efterskole. Janus har været med som gymnast til Faceoff de sidste 4 år.

Janus underviser i Faceoff træning o gdiscipliner

Elias underviser til daglig på Bøvling efterskole, hvor han blandt andet står for skolen FACEOFF valgfag. Elias er ligeledes personen bag FACEOFF HOLDET i holstebro. Elias har deltaget som gymnast ved Faceoff de sidste 4 år. 

Elias underviser i Faceoff træning og discipliner

Pris

Prisen for at deltage på uddannelsen er 5000,- Dkk. Når i som forening tilmelder instruktør nr. 2 får i halv pris. Så snart du har tilmeldt din foreninger samt antal instruktører, vil i modtage yderligere information om uddannelsen samt betaling. (prisen er inklusiv moms). 

Muligheder

Faceoff hold

Med en Faceoff Uddannelse har du muligheden for at oprette dit et lokale Faceoff trænings hold, hvilket vi fortæller mere om på uddannelsen. 

faceoff Netværk

I løbet af sæsonen 2021/2022 vil vi afvikle en række online sparringsmøder under navnet Faceoff Netværk. Her genopfrisker vi indholdet fra uddannelsen samt tager fat på de udfordringer som instruktører måtte møde i løbet af sæsonen.  Mere information om dette på uddannelsen. 

Tilmelding

For yderligere information og spørgsmål. 

Projektleder
Emil Smedegaard
emil@jumpoff.dk
+45 20722397