FACEOFF

Træner Uddannelse

Faceoff Træner uddannelse

Hold nu fast hvor vi glæder os til at se både unge, senior (og måske oldboys og oldgirls) gymnastik udøvere og trænere d. 13.-15. august i SG-huset, Svendborg. En weekend fyldt med gymnastik, nye perspektiver, højt humør og fælleskab. Vi har samlet en skare af top top undervisere, som alle elsker at nørde, lege og eksperimentere med gymnastikken! 

 

Er du ny træner eller erfaren? Måske du bare er nysgerrig, trænger til et frist pust, ny inspiration men især en fire fed weekend med kreativ gymnastik, fællesskaber og nye kompetencer. Hvis ja, så tilmeld dig nu!

 

Kom alene eller tag en ven og kollega under armen. 

 

 Vi glæder os til at se dig!

En uddannelsen for instruktører og gymnaster som er nysgerrige og klar på ny inspiration

Siden 2014 har vi i FACEOFF forsøgt, at skubbe til barrieren for dansk springgymnastik og udforsket hvordan gymnastik kan have en positiv indflydelse på unges motivation, for et aktivt liv med leg og bevægelse. Vi har skabt et unik gymnastikfællesskab som i dag samler gymnaster fra hele norden, til et festfyrværkeri af en gymnastik oplevelse.
Undervejs på rejsen har vi eksperimenteret med forskellige bevæge genrer og formater (fysiske og digitale). Noget er gået godt, og andet er gået rigtig godt. Med en nysgerrig tilgang. har vi efterhånden fået en stor viden omkring det at lede og inspirerer mennesker til at nå deres mål, og ikke mindst vores egne. 

 

I FACEOFF oplever vi en positiv vekselvirkning, mellem vores elite og bredde projekter. Vi bliver inspireret af alle de spændende initiativer vi oplever ude i de foreninger og efterskoler vi samarbejder med. Vi bliver konstant mindet om hvad der er på spil for gymnaster, trænere, elever og lærere, og hvorfor vi synes det er sjovt at bevæge os. Samtidigt kan vi bringe vores erfaringer med til bordet, når der skal tænkes stort, skørt og skævt.  

 

Vi vil gerne kickstarte den kommende gymnastik sæson med FACEOFF Træner Uddannelse, som du blandt andet kan starte dit eget lokale Faceoff Hold med. FACEOFF træner uddannelse præsenterer en legende og undersøgende tilgang til gymnastikken, hvor gymnaster og instruktører i fællesskab udvikler sig sammen på tværs af niveauer, køn og alder.

 

Det vil vi med vores uddannelse

Vores drøm med denne uddannelse er at skabe et tilbud, som gør sig gældende for både nye og erfarne gymnastik instruktører, som ønsker at være en del af et fælleskab med fokus på nytænkning og en bevarelse af det vi allerede gør rigtig godt. 

Med uddannelsen drømmer vi om at støtte foreninger og instruktører i at afvikle inspirerende og dygtiggørende gymnastik træninger for børn og unge. 

Vi vil udfolde instruktør gerningen, og kigge på det som er svært og, det som inspirerer os til gang på gang, at dele ud af vores passion og glæde med gymnastikken. 

På uddannelsen vil vi undersøge hvilken kompetencer du allerede har med dig i bagagen og hvilke nye du kan tage med dig. 

 

 

Det tager du med dig Fra uddannelsen

Hvem skal med fra din forening?

  • Evnen til at undervise og lede en træning som er både legende og kompetencegivende. 
  • Evnen til at strukturer og planlægge træninger. 
  • Evnen til at strukturer og planlægge en sæson. 
  • Evnen til at lede et træningsmiljø hvor dine gymnaster føler sig involveret og engageret i træningen.
  • Evnen til at afvikle FACEOFF discipliner og tilpasse disse til dine gymnasters niveau.
  • En øgede forståelse for hvilke tendenser som påvirker gymnasterne og foreningslivet. 
  • Evnen til at reflektere over egen praksis og eksperimenterer med sin træning. 

Moduler

Modulerne som du vil møde på vores uddannelse, er nøje udvalgt. Vi skal være nysgerrige på det personlige lederskab i træningssalen. Hvordan bliver du en dygtig leder og underviser? Vi skal arbejde med kreativitet og medindflydelse. Hvordan involvere du dine gymnaster i undervisningen? Vi skal diskutere og undersøge hvordan foreninger internt spiller hinanden bedre når det gælder sæsonplanlægning, rekruttering og fastholdelse.

På alle vores moduler har vi et stort fokus på praksis. Om det gælder at lede en træning for dine med kursister eller, om du selv skal have hovedet ned af. Til alle moduler vil der være tilknyttet teori, praksis og individuel- og grupperefleksion. Vores ambition er, at introducere moduler som har relevans for den hverdag vi på nuværende tidspunkt befinder os i.

Trænings Struktur – Hvorfor er struktur vigtigt?

Trænings Kultur – Hvad betyder træningskulturen for vores trivsel?

Lege Kultur – Hvorfor er det vigtigt at lege mere i træningen?

FACEOFF Discipliner – Hvordan kan FACEOFF discipliner inspirere dig? 

Personligt lederskab – Hvordan leder du dig selv og andre i træningssalen? 

Couch Talk – Hvad mener du og dine kollegaer om gymnastikken idag?

Trends og Tendenser – Hvad skal vi være nysgerrige på? 

Design Træning – Hvordan ser din træning ud? Hvad kan du lærer af andre?

Hvilke kompetencer har gymnatikken givet dig? Og, hvilke vil du give videre?

Undervisere På Uddannelsen

Jesper Bertelsen er uddannet Kaospilot og er direktør og medstifter af FACEOFF.  Jesper er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og Ollerups Elitehold. Sidenhen som træner for Ollerups Elitehold og SG Elite Teamgym herre.

Nikolaj Refshauge er uddannet i Idræt og sundhed. Tildaglig underviser han på Ollerup Gymnastik Højskole. Nikolaj var instruktør for DGI verdensholdet 11 og sidenhen aktiv i DGI Verdensholdet Performance udvalg. 

Nikolaj Underviser i trænings kultur og den legende tilgang. 

Malthe Hahn er medstifter af FACEOFF konkurrencen. Lige nu arbejder Malthe som højskolelærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor han underviser i gymnastik og projektledelse. Malthe er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og sidenhen instruktør for det 12. verndensholde. 

Malthe Underviser i Trænings kultur, den legende tilgang og Faceoff discipliner

Emil Smedegaard er uddannet Kaospilot og arbejder til dagligt i FACEOFF som projektleder. Emil er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og Ollerups Elitehold.

Emil er ansvarlig for uddannelsen. 

 

Janus er til daglig gymnastiklærer på Bernstorffsminde Efterskole. Janus har været med som gymnast til Faceoff de sidste 4 år.

Janus underviser i Faceoff Discipliner. 

Praktisk information

Uddannelsen foregår i SG-Huset på Ryttervej 70, 5700, Svendborg. Vi åbner dørene fredag d. 13 august kl. 18.00, hvorefter uddannelsen vil begynde. Uddannelsen afsluttes søgang d. 15 august kl. 15.00. 

Du skal i forbindelse med overnatning medbringe eget liggerunderlag og dyne/sovepose. 

Pris

Prisen for at deltage på uddannelsen er 5000,- Dkk. I får halv pris på instruktør nr. 2 (2500,- Dkk). Så snart du  du og din forening er tilmeldt, vil i modtage yderligere information om uddannelsen samt betaling. (prisen er inklusiv moms). 

Efter uddannelsen

Faceoff hold

Med en Faceoff Uddannelse har du muligheden for, at oprette dit et dit eget lokal Faceoff trænings hold, hvilket vi fortæller mere om på uddannelsen. 

faceoff Netværk

I løbet af sæsonen 2021/2022 vil vi afvikle en række online sparringsmøder under navnet Faceoff Netværk. Her genopfrisker vi indholdet fra uddannelsen, samt tager fat på de udfordringer som instruktører måtte møde i løbet af sæsonen.  Mere information om dette på uddannelsen. 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist mandag d. 2. august 2021. 

For yderligere information og spørgsmål. 

Projektleder
Emil Smedegaard
emil@jumpoff.dk
+45 20722397