Previous
Next

FaceoFF Holdet

Et nyt tilbud til foreninger, Instruktører og GYmnaster

 

Siden 2014 har vi i FACEOFF forsøgt at skubbe til barrieren for dansk springgymnastik og udforsket, hvordan gymnastik kan have en positiv indflydelse på unges motivation, for et aktivt liv med leg og bevægelse. Vi har skabt et stærkt gymnastikfællesskab som i dag samler gymnaster fra hele norden, til et festfyrværkeri af en gymnastik oplevelse.

Undervejs på rejsen har vi eksperimenteret med forskellige bevæge genrer og formater (fysiske og digitale). Noget er gået godt, og andet er gået rigtig godt. Med en nysgerrig tilgang. har vi efterhånden fået en stor viden omkring det at lede og inspirerer mennesker til at nå deres mål, og ikke mindst vores egne. 

 

I FACEOFF oplever vi en positiv vekselvirkning mellem vores elite og bredde projekter. Vi bliver inspireret af alle de spændende initiativer vi oplever ude i de foreninger og efterskoler vi samarbejder med. Vi bliver konstant mindet om hvad der er på spil for gymnaster, trænere, elever og lærere, og hvorfor vi synes det er sjovt at bevæge os. Samtidigt kan vi bringe vores erfaringer med til bordet, når der skal tænkes stort, skørt og skævt.

Til sæson 2021/2022 vil vi gerne præsenterer FACEOFF HOLDET ude i danske de gymnastikforeninger. FACEOFF HOLDET træner én gang ugentligt og har en legende tilgang til gymnastikken, hvor gymnaster i fællesskab løser udfordrende og spændende opgaver udformet af FACEOFF.

Formål

Med Faceoff Holdet:

 

 • Vi vil skabe inspirerende træningsmiljøer for springgymnaster og instruktører 

 • Vi vil skabe fællesskab på tværs af foreninger i hele landet

 • Vi vil være med på hele rejsen gennem en kontinuerlig støtte og tilstedeværelse

 • Vi motivere og støtte instruktører til at udvikle deres evner som trænere og ledere

på Faceoff holdet:

 

 • Skaber vi en være-kultur. Det være sjovt og trygt at være til træning. Det er sted hvor du har mulighed for at være sammen med dine venner og lærer hinanden bedre at kende.

 • Fokuserer vi på en muligheds-kultur. Vi tror på at der altid findes et alternativ og dermed en mulighed for at ændre på en øvelse, en opstilling eller en stemning, som muliggøre den gode og medrivende træning.

 • Prioriterer vi en lærings-kultur. Vi prioritere at lege med gymnastikkens velkendte tricks, men insisterer også på at udfordre gymnasterne med det skæve og skøre. Vi laver en masse fejl, hvorfra vi lærer os selv og vores kammerater bedre at kende.

#1 FACEOFF (25 T) CERTIFICERET TRÆNER UDDANNELSE ™

3 initativer

Foruden én ugentlig træning består FACEOFF HOLDET af 3 konkrete initiativer som skal støtte foreningen, instruktøren og gymnasten gennem hele sæsonen. Vi har i nedenstående uddybet disse 3 initiativer.

 

 1. FACEOFF (25 T) CERTIFICERET TRÆNER UDDANNELSE ™

 2. FACEOFF FORENINGS NETVÆRK

 3. FACEOFF  PLATFORMEN

#1 FACEOFF (25 T) CERTIFICERET TRÆNER UDDANNELSE ™

HVAD/HVEM?
Vores uddannelse er for den dedikerede foreningsinstruktør, som ønsker at udfordre sig selv, tænke springgymnastik på nye måder, samt være en del af et inspirerende fællesskab.  På uddannelsen vil du gennem teori, praksis og refleksion, få mulighed for at fordybe dig og udvikle dine færdigheder som gymnastikinstruktør, leder og tilegne dig redskaber til at igangsætte bevægelsesfremmende projekter i din egen forening. Undervejs i uddannelsen vil vi lægge stor vægt på hvordan du leder og former et stærkt fællesskab på dit kommende FACEOFF HOLD. Desuden vil vi sørge for at du undervejs i uddannelsen, vil få mulighed for at spare og lære fra de øvrige deltagere på uddannelse. Som deltager på uddannelsen forventer vi, at du er i fysisk god form (hvis du er i tvivl om dette, så er du velkommen til at kontakte os). Vi forventer at du er indstillet på at udfordre dig selv og klar til at blive kastet ud på dybt vand.

FORMAT OG DATOER

Foruden at deltage i de 25 timer, kan du forvente yderligere hjemmearbejde før og efter uddannelsen, bestående af refleksion og konkrete øvelser. Uddannelsen foregår I SG-Huset (Ryttervej 70, 5700 Svendborg) og afholdes d. 11-13 juni og vil inkluderer overnatning og forplejning. 

 

FØR UDDANNELSEN GÅR I GANG 

Vi vil før uddannelsen starter bede dig sende en kort video eller tekst hvor du fortæller os om:
1. Hvad er din erfaring som gymnast og som instruktør (hvis du har været instruktør)?
2. Hvad er din motivation for at tage uddannelse og starte et FACEOFF HOLD/ Kombinerer holdet med dit eget hold? 

 

Filmen eller teksten sendes til Emil’s mail emil@jumpoff.dk

UNDERVISERE PÅ UDDANNELSEN
Jesper Bertelsen
Jesper er uddannet Kaospilot og er direktør og grundlægger af FACEOFF.  Jesper er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og Ollerups Elitehold. Sidenhen som træner for Ollerups Elitehold og SG Elite Teamgym herre.

Malthe Hahn
Malthe har sammen med Jesper startet FACEOFF konkurrencen. Lige nu arbejder Malthe som højskolelærer på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor han underviser i gymnastik og projektledelse. Malthe er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og sidenhen instruktør.

Emil Smedegaard 

Emil er uddannet Kaospilot og arbejder til dagligt i FACEOFF som projektleder, hvor han varetager et af vores seneste projekter FACEOFF SCHOOLFIGHT. Emil har desuden været initiativtager og projektleder på 10.000PÅ10 i 2018 og 2019. Emil er tidligere gymnast på DGI Verdensholdet og Ollerups Elitehold.

 


Foruden Jesper, Malthe og Emil, vil du på uddannelsen møde super seje gæsteundervisere der med hver deres ekspertiser vil klæde jer på til at varetage jeres eget FACEOFF HOLD.  

#2 FACEOFF FORENINGS NETVÆRK

Undervejs i sæsonen får alle instruktører muligheden for at deltage i vores månedlige netværksmøder, hvor vi vil dele erfaringer og viden og på den måde lærer af hinandens oplevelser ude i hallerne. Disse netværksmøder foregår online, de varer én time og vil blive ledt af teamet bag FACEOFF. Desuden vil vi i løbet af sæsonen, afvikle 4 online talks med fokus på leg, bevægelse og foreningsudvikling. Her vil du møde nogle af landets mest erfarne gymnastik ledere og instruktører som har formået at skabe en forskel for deres lokale omgivelser. 

#3 Faceoff Platformen

I FACEOFF har vi sideløbende med vores fysiske events arbejdet på et digitalt ben. Dertil har vi udarbejdet en digital platform, hvor i som forening hver måned vil få adgang til spændende udfordringer, konkurrencer samt springopstillinger og tutorials fra dygtige FACEOFF atleter. FACEOFF PLATFORMEN vil dermed blive et vigtigt planlægningsredskab, som foreningens instruktør kan læne sig op af i dagligdagen. Desuden vil platformen fungerer som et digitalt springcenter hvor i som foreninger kan fremvise jeres aktivitet fra hallerne i et lukket forum, og blive inspireret af andre FACEOFF HOLD i hele Danmark.

Hvad er foreningens opgave?

 

Som forening er det jeres opgave at udpege hvilke instruktører som skal stå for jeres lokale FACEOFF HOLD. Desuden skal i sikre, at holdet har mulighed for én ugentlig træning af 1 ½ – 2 timers varighed. For at deltage i projektet skal foreningens instruktør være fyldt 15 år inden udgangen af 2021. Foreningen må gerne finde hjælpeinstruktører til holdet, som ikke har været på uddannelse. I kan som forening lave så mange FACEOFF HOLD som i ønsker, dog skal holdet ledes af en instruktør med en FACEOFF (25T) CERTIFICERET TRÆNER UDDANNELSE ™

 

FACEOFF TRÆNERPROFIL

 

 • Lyst og mod til at prøve nye ting

 • Nysgerrig på ens gymnaster 

 • Indstillet på at lærer og udfordre sig selv

 • Egne erfaringer inden for gymnastik som enten aktiv eller træner. 

 

 

3 MODELLER FOR AT BLIVE EN DEL AF PROJEKTET

1. Som beskrevet i projektbeskrivelsen kan I oprette et selvstændigt Faceoff Hold og sende én eller flere instruktører på vores uddannelse.

2. I kombinerer et eksisterende hold med Faceoff Holdet og sender én eller flere instruktører på vores uddannelse.

3. I sender én eller flere instruktører på vores uddannelse og bestemmer selv hvordan de skal aktiveres i foreningen.

PRISER

ALLE PRISER ER INKLUSIV MOMS

 

INSTRUKTØR NR. 2 TIL HALV PRIS
Få en god legekammerat med på uddannelsen, som du kan lærer sammen med. Vi vil gerne gøre det til en lærerig oplevelse at være på FACEOFF UDDANNNELSE og sikre, at dit FACEOFF HOLD bliver en succes. Derfor kan foreningen få halv pris på instruktør nr. 2.  Ønsker I at sende to instruktører afsted, så skal begge instruktører naturligvis sende deres film/ tekst med motivation og erfaring til os. 

MARKEDSFØRING
Alle tilmeldte FACEOFF HOLD vil blive markedsført gennem FACEOFF officielle mediekanaler. Desuden vil i som forening modtage en Grafik Mappe med logoer, fonde og farver som FACEOFF HOLDET kan bruge til  markedsføring og digital synlighed. 


WORKSHOPS OG RABATTER
Foruden en spændende uddannelse, et nationalt netværk og en digital platform, har holdet mulighed for, at tilkøbe workshops med dygtige og erfarne instruktører tilknyttet FACEOFF. Prisen for en 4-timers workshop med 3 instruktører er 7.500,- dkk. inkl. moms.

FACEOFF JAM er en dagstræning med gymnaster fra andre FACEOFF HOLD. Prisen er  350,- dkk. inkl. moms. pr. pers. 

Alle gymnaster og trænere på et FACEOFF HOLD får 20% rabat på billetter til FACEOFF 2021. Desuden 20% på alt FACEOFF merch. 

 

OPFØLGENDE UDDANNELSE
I FACEOFF vil vi motivere og engagerer nye og erfarne instruktører og give dem muligheden for, at fordybe sig som gymnastikinstruktører, i et læringsbaseret fællesskab. Derfor skal i som forening sende din/jeres instruktører på kursus inden sæsonstart 2022/2023, såfremt i ønsker at fortsætte holdet. Her har i følgende muligheder.

1. Obligatorisk “Brush-up” kursus på 1 dag. Dette kræver at instruktøren allerede har FACEOFF (25 T) CERTIFICERET TRÆNER UDDANNELSE™. Pris. 3000,- dkk inkl. moms.

 

2. “Top-up” – FACEOFF (25 T) CERTIFICERET TRÆNER UDDANNELSE No. 2™. Pris 7.250,- dkk. inkl. moms. 

TILMELDING

Du kan allerede nu tilmelde din forening projektet ved at indsende nedenstående oplysninger på jeres forening samt besvarer nedenstående spørgmål. Information sendes til emil@jumpoff.dk

 1. Navn på forening

 2. Navn, telefon og mail på kontaktperson 

 3. Hvilken aldersgruppe vil i lave jeres FACEOFF HOLD for?

 4. Hvad håber I som forening at få ud af projektet?

 5. Hvilke udfordringer ser I som værende mest presserende for jeres lokale gymnastik miljø?

 

Så snart du har tilsendt information og besvaret spørgsmålene, vil vi sende dig en mail med yderligere information om din forenings  deltagelse projektet.

SKAL I HAVE ET FACEOFF FORENINGS HOLD?

Vi håber meget, at i har lyst til at lege med os og sammen skabe et super sjovt og udfordrende miljø for springgymnaster instruktører i jeres egen forening. 

 

Har du spørgsmål, så kontakt os! Vi vil meget gerne høre hvad i har at sige. 

 

På vegne af hele FACEOFF teamet – Tak for jeres opmærksomhed.

 

Kontakt projektleder

Emil Smedegaard

Tlf. +45 20722397

mail: emil@jumpoff.dk 

TILMELDINGSFRIST FREDAG D. 21 MAJ 2021

MAKS ANTAL DELTAGERE: 40 PERSONER